Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Türker Öztürk
Türker Öztürk

BAĞIŞLAYIN MATMAZEL, YİNE ÇOK SORU SORDUM

Yorum

BAĞIŞLAYIN MATMAZEL, YİNE ÇOK SORU SORDUM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

586

Okunma

BAĞIŞLAYIN MATMAZEL, YİNE ÇOK SORU SORDUM

Açıklanması zor şeyler var matmazel. Noktalardan çok soru işaretinin oludğu bi kitap okudunuz mu hiç ? Ne zaman ulaşır insan sevdiğine ? Nerde durulur akan sular ? Islak bi öpücükten sonra mı matmazel ? Yoksa terli bi geceden sonra mı ? Ayaklanan kalem kağıt mıdır yoksa ata binmek gibi bi şey midir onu sevmek ? Deli gibi korkmak düşmekten... Mümkün müdür birine karşı bembeyaz hissetmek ? Açıklayın bana matmazel, herşeyin beyaz olması değil midir tehlikeli ? Kirletmiyo muyuz hak etmeyen insanlar için bembeyaz kağıtları ? Yarın üstüne basıp geçeceğimizi bile bile , büyülenmiyo muyuz yağan kardan? Bana kirlenmeyen bi beyaz söyleyin matmazel ?! Sizce de bembeyaz acınası değil midir ? En sevdiklerimizi giydirip bembeyaz , gömmüyo muyuz karanlıklara? Hak verdiniz demi bana... O halde tek bi sorum kaldı matmazel : Bana bembeyaz hissettiren gözlerinize , ne zaman hadlerini bildireceksiniz?

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bağışlayın matmazel, yine çok soru sordum Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bağışlayın matmazel, yine çok soru sordum yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAĞIŞLAYIN MATMAZEL, YİNE ÇOK SORU SORDUM yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
11.12.2015 21:52:08
Beğeni:
0
Okunma:
586
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL