Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Sinem Güçlü
Sinem Güçlü

AFFETMİYECEĞİM

Yorum

AFFETMİYECEĞİM

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

616

Okunma

AFFETMİYECEĞİM

Çoğu zaman kıyısından kenarından geçiyorum insanların ve hayatın çünkü hassas yüreğim için fazla ağır gördüklerim, görmezden geldiklerim keşke bende duygusuz, bende biraz hissiz olabilseydim keşke bende biraz bencil, bende biraz acımasız olabilseydim keşke bende oyunu kuralına göre oynayıp ve kimseyi umursamayıp kendi kafama göre yaşayabilseydim ben bıktım haddi aşan sabrımdan, anlayışımdan ve kendimle olan savaşımdan insanlar bıkmadı, sınırlarımı ve sinirlerimi zorlayan haksızlıklardan değişmeliyim, çünkü ben değişmeden insanlar asla değişmeyecek, farkındayım. Affedemeyeceğim insanlar var bundan sonra.Ne olursa olsun görmek istemediklerim hayatımda.Ve baş başa kalması gerekenler; unutamadığım hatalarıyla.Affetmek erdemse de önemli değil bundan sonra.Bir erdem de eksik oluversin hayatımda.Yaptıkları onca çirkinliğe rağmen hala insanım diye gezenler varken ortalarda sanmıyorum bir eksik çok şey eksiltmez varlığımda.Ne masal kahramanıyım ne polyanna çok kırıldım anlatabilmek keşke mümkün olsa.Ne hoşgörülü olmak istiyorum ne eyvallah etmek yapılanlara.İçimde yer kalmamışken içime ata ata ve korkuyorum bir nefeslik yer kalmayacak sonra.İçim bu kadar doluyken başkalarının artıklarıyla.Kimi nasıl affedip sığdırayım nefesim bile kalmışken ayakta.Öyle izler var ki sırtımda.ağırlığının altında kamburlaştığım varlığıyla.Öyle kırıklıklarımdan geçtim kanıyor hala dokununca.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Affetmiyeceğim Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Affetmiyeceğim yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AFFETMİYECEĞİM yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL