Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Serseri_Ruhlu_Şair
Serseri_Ruhlu_Şair

AFFET BENİ AŞKTANEM

Yorum

AFFET BENİ AŞKTANEM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

752

Okunma

AFFET BENİ AŞKTANEM


Yıllar sonra ilk defa bir itirafta bulunacağım sana sevgili aşktanem. Seninle tanıştığımızdan beri adını hiç söylemedim, sende biliyorsun ve kaç kere sorduğunda hep lafı değiştirdim. Bunun sebebi adını unutmamdır. Evet adını unuttum ve hala adın nedir bilmiyorum. Bunun için bana sakın kızma olur mu? Çünkü ben seni ilk gördüğüm andan itibaren adına aşk dedim. Adını aşk bildim. Sana ne zaman adınla seslenmek istesem o an adını unuttuğum aklıma geliyor ve sana aşk diyorum. Her seferinde bunu yapıyorum. Bu bir itiraftır, affet beni aşktanem.

Yusuf BİTİM

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Affet beni aşktanem Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Affet beni aşktanem yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AFFET BENİ AŞKTANEM yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL