Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
servet konaçoğlu
servet konaçoğlu

HER DİLDE AŞK ( adı nisan )

Yorum

HER DİLDE AŞK ( adı nisan )

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

867

Okunma

HER DİLDE AŞK ( adı nisan )

Biz kocaman sevgimizi küçücük yüreğimize gömdük dev gibi dediğimiz aşkı gözümüz de çok büyüttük, yaşadık yalanı dolanı, nice ihanetler sevgisine karşılıksız ölenler gördük.Terkediliş dediklerimizi hayatın anlamlarına böldük, ya biz gittik bu dünyadan ya da aşklarımız. Bir ayrılığın kaç ömüre hesap geldiğini sorduk duyunca da çöktük. Veya geri dön ey giden sevgili diye ağlaya ağlaya sövdük, sevdik belki de gözümüz hiç bir şeyi görmeksizin dövündük. Akşam yastığa başımızı koyduğumuz da mutluluktan haykırmak yerine elimizle ağzımızı kapatarak gülmek niyetine, rüyalarımız da gerçekte arayıp ta bulamadığımız huzuru bulmak sebebine, ey allahım bana sevgime saygı duyacak , yüzüme gülecek bir aşk nasip et dileğiyle, yalvarmak istemek allahtan beklemek ne zaman bulacak beni diye isyan etmemektir kadere . Heyecanlanmak ilk buluşma da kalbinin atış hızını eşitlemek yağmurun cama vuran sesiyle sessizce beklemek bir ömür . Bastırmak hüzünlerini gözyaşlarına boğularak hıçkıra hıçkıra ağlamaksa aşk ben aşık oldum demeli insan . Aşklardan yaz adı nisan hiç farkeder mi beyazı , siyahı, dini, ırkı, aşkın dili yoktur dünya da aşk tek bir lisan.

Servet konaçoğlu

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Her dilde aşk ( adı nisan ) Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Her dilde aşk ( adı nisan ) yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HER DİLDE AŞK ( adı nisan ) yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
13.10.2015 13:35:43
Beğeni:
0
Okunma:
867
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL