Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
ka
kanires

bilinç altı mustafası

Yorum

bilinç altı mustafası

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1657

Okunma

bilinç altı mustafası

sana ve sana yazdığım bu adsız mektubu neye ve niçin yazdığımı bilmiyorum .yavaş yavaş kıpırtılarında yaşıyorum kaç zamandır bu ne idüğü belirsiz toplu sevişme sahnesi gibi zamanda.kalkıp bazen çoğul ve karışık dizeler dizerdim de inan neye nasıl ve ne dediğimi bilmeden kalemi kağıtla seviştirirdim sadece.
bu aralar kar yağıyor yaşamadığımız kentlerin çoğunda ve ben düşlerimle dolaşırken o karlı kasaba sokaklarını kendimi bir roman kahramanının yerine koyuyorum.şair k oluyor ipekle seviştiğim sahneleri gözümde canlandırarak erkek kokan
bilimum memeleket kaqhvehanelerin birinde oturuyorum...
düşlerimde eflatun,turuncu karlar serpilirken aslında birer tecavüzcü oluyoruz bu hiç tanımadığım "sen" arkadaşımla.kaç ayaz gecede solumaktan korktum biliyor musun?donup kalacağım diye sonra bu yalnızlık ve donuk kokularıyla sarmaş dolaş kıyılarda.
biliyormusun tıpkı bilmediğim herşey gibi senin yüzünü de yine bilmediğim bir şeylere benzetiyorum.kalem kendi sözcükleriyle uğraşırken ben prag sokakları yüzlü bir kafka kişisiylen dans ediyor gibiyim.içimdeki bu ne hali anlamsız durumu belirsiz bu bilinmez aşk kaç tasavvur yapılsada kendi iç ezgisinde beni öldürüp bilmeden senin kollarına atıyor.bir suçlu olarak ben vesuçsuz bir bir katil olacak olan sen.ikimizi ne gariptirki toplayıp bir biz yapabiliriz.ya da bırak yabancı ağızlarda bir kendi içinde anlamsız ve bir o kadar kendi içimde anlamlı olan bir onlar olalım.nede olsa karışıktır yazılan bütün yolu belli olmayan yazı treni.raylar trenlerle sevişedursun ben sana yazmaya devam etmeyeceğim ve senin sağ alt köşene tıpkı şimdi yapacağım gibi bir"."


Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bilinç altı mustafası Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bilinç altı mustafası yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bilinç altı mustafası yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
imitasyon düşler
imitasyon düşler, @imitasyondusler
5.4.2008 17:37:18
hep yazın..
hiç durmadan hem de..
ne geç farketmişim..utandım..:$
ahu senem
ahu senem, @ahusenem
13.1.2007 01:00:53
ikimizi ne gariptirki toplayıp bir biz yapabiliriz.ya da bırak yabancı ağızlarda bir kendi içinde anlamsız ve bir o kadar kendi içimde anlamlı olan bir onlar olalım.nede olsa karışıktır yazılan bütün yolu belli olmayan yazı treni.raylar trenlerle sevişedursun ben sana yazmaya devam etmeyeceğim ve senin sağ alt köşene tıpkı şimdi yapacağım gibi bir"."


yazılarınızı büyük istekle okuyorum tebrikler
F.
F.S.M, @f-s-m
11.1.2007 16:48:25
10 puan verdi
bence iyi yazilara hakettigi degeri vermek gerek.
kutladim.
..........f.s.m

f.s.m tarafından 1/11/2007 4:49:10 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL