Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
halime erkan
halime erkan

Nankör Yaratıklar

Yorum

Nankör Yaratıklar

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

438

Okunma

Nankör Yaratıklar

Hayat,insanlar,yaptığım iyilikler kararıyor gözümde.Tek bi insan için kolumu kıpırdatmak istemiyorum.Çünkü hepsi bencil vurdumduymaz! O kadar çok şey anladım ki yaptığım iyiliklerden ama sadece şunu kafama kazıdım;sen ne yaparsan yap, kim için ne kadar acı çekersen çek,ne kadar yardım edersen et,gerekirse kendi mutluluğundan,hayallerinden geçersen geç,o iyiliğin sana kötülük olarak geri döner.Bu yüzden artık içimden insanlara yardım etme isteği kalmadı çünkü bende tükendim.yoruldum.Sessiz kalmayı tercih ediyorum herkese ve herşeye karşı ama bu daha büyük haksızlıklara uğramama neden oluyor.Çok yorgunum insanlardan,çok suskunum içimde kalıpta anlatamadıklarımdan,çok kırgınım bana seni anlıyorum deyipte beni yalnız bırakanlardan,çok sinirliyim bana haklı olmama rağmen haksızmışım gibi davranıp yargılayan nankörlerden ve onlar kadar sahte olan bencilliklerinden!!!

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Nankör yaratıklar Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Nankör yaratıklar yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Nankör Yaratıklar yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL