Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Temel Atay
Temel Atay

Şiir yazmaya çalışan genç kardeşlerime

Yorum

Şiir yazmaya çalışan genç kardeşlerime

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

514

Okunma

Şiir yazmaya çalışan genç kardeşlerime

Kardeşim!Kimsenin sesine ve yazdığına kulak verme.
Şiir yürekle yazılır.Yaşamadan yazma ..
Hayal ve gerçeği birbirine sakın katma.
Daima yaşadığın gerçekleri ve yazarken yaşadıklarını hissettiklerini yaz.
Kimselere özenme ve taklit etme..
Ben şiirde kalıp ve kural tanımam.Sende öyle yap.
Önce kendin beğen yazdıklarını...
Şiir yazmanın usullerinde en önemli olan dizelerdeki ses uyumu ve kelime akışıdır.
Şiir yazmaya da zorlama kendini.
Esin denilen bir şey gerçekten var.
Bekle. Şiir yazmış olmak için yazılmaz..yazmak için yazma.Yazarsan da yaşadığın konuya odaklan...
Şair her sözü inci tanesi gibi seçen konulması gereken yere koyan dizelerini de inci gerdanlığa benzeten adamdır..
Yazdıklarını en az on kere kendin oku hatasız olduğuna karar verirsen öyle yayınla .
Bu şiir sitesini iyi kullan.Şiir resimlerini üste kor şiir altta olsun .Şiir zeminini genelde siyah yap ,yazılarını da koyu sarı renkte yaparsan okuması ve görselliği iyi olur.
Resimlerini pover point proğramı ile kolaj yap ve altını imzala.
Yazdığın şiirlerini de dediğim gibi yeniden düzeltebilirsin...
Baktım baya ilgi çekmişsin.Beğenenler ve yorum yapanlar epeycee var.Lakin bunlara inanma bazı kimseler herkese takılıp kendi şiirlerine beğeni toplamaya çalışıyorlar.
Uğur böceği olayı bence çokda önemli değil.
Önemli olan senin yazman ve kendini ifade edebilmen..
Buda bu sayfada oluyor.
Kimsenin beğenmediğin şiirinede beğenme tuşuna başma.
Başarılar dilerim.Selamlarımla kardeşim.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Şiir yazmaya çalışan genç kardeşlerime Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Şiir yazmaya çalışan genç kardeşlerime yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şiir yazmaya çalışan genç kardeşlerime yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Gülüm Çamlısoy
Gülüm Çamlısoy, @gulum-camlisoy
24.6.2015 13:21:45
Şiir yazmış olmak için yazılmaz.

Kesinlikle hocam. Tamamen yürekten gelen o sesin kaleme hükmetmesi ki eşsiz bir duygu o kalem sürüklerken varlığınızı.

Yazmak gerçek anlamda çok özel bir duygu ve buna vakıf olmak Yaratan'ın eşsiz bir sunumu.

Anlık bir duygudan neler çıkabilmekte.

Yüreğinize sağlık efendim. Yazınızı çok içten ve yönlendirici buldum.

Saygılarımla hocam...

Evet, çok haklısınız. Bu arada gönülden inanıyor ve görüyorum ki; Edebiyat Defteri gerçek manada bir okul ve bu okulun koridorlarında koşmayı çok seviyorum.

Sağlıcakla kalınız.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL