Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
uğur metiner
uğur metiner

NERDE HATA YAPTIM ACABA..

Yorum

NERDE HATA YAPTIM ACABA..

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

640

Okunma

NERDE HATA YAPTIM ACABA..

Nerde hata yapıyoruz bilmiyorum. Geçmişe dargınız, hayat gerçekten yordu bizi, bir yanda çaresiziz, bir yanda yanlız..Yanlış insanları sevdik sanırım,yanlış insanlarla zaman geçirdik, günlerimizi tükettik. kendimizi anlatamadık.Boşa geçen bir ömür var geriye baktığmda.
Her zaman hatayı kendimde ararım ve kendimde bulurum. ya çok verip kaybetmişimdir yada dürüst olup herşeyi paylaşmışımdır. Sevdi mi adam gibi severim. ya bu sevgiyi taşıyamıyorlar, yada sevgiye bizim kadar inançları yok.
Küçük şeylerden mutlu olan bir insanım pek tatmasamda mutlulugu sanırım basit geliyor. Rol yapmayı bilmiyorum, oynayamıyorum.Erken mi geldim dünyaya geç mi kaldım diye sorguluyorum. Kimi gitmek istesemde boşa geçen günlerime bakıp yolun sonundayım artık diyorum..

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Nerde hata yaptım acaba.. Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Nerde hata yaptım acaba.. yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NERDE HATA YAPTIM ACABA.. yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
K=a=R=D=e=L=e=N
K=a=R=D=e=L=e=N, @k-a-r-d-e-l-e-n
3.7.2015 11:58:49
sanki beni anlattınız her şeyiyle birebir cogu insan aynı şeyi yaşayabilir duygularda cogunlukla benzeşebilir sevgi insan hayatında en degerli şey bence..
Etkili Yorum
mymartin
mymartin, @mymartin
2.7.2015 12:27:35
uğur bey cahilliğimden olacak mesajınızı okuyamadan sildim sanırım, henüz yeni başladınız sanırım, kutlarım sevgiler. eleştirilerinizi yazı altına yazarsanız sevinirim.

mymartin tarafından 7/2/2015 12:28:44 PM zamanında düzenlenmiştir.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
19.6.2015 09:42:35
Beğeni:
1
Okunma:
640
Yorum:
2
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL