Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
edeseşe
edeseşe

karşılıksız sevmek müthiş bir ritm..!

Yorum

karşılıksız sevmek müthiş bir ritm..!

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

560

Okunma

karşılıksız sevmek müthiş bir ritm..!

karşılıksız sevmek müthiş bir ritm..!

Gel...
Beraber
sevinçten
şifalar arayalım..!

sevgi güzel
sevilmek hoş
sevinçler faydalı
gülüşler sıhhatli
tebessümler şifalı
güven vermek muhteşem
güven duymak harika ötesi
karşılıksız sevmek müthiş bir ritm..!

hadi gel..
sevinçlere koşalım..yürüyelim..hatta sürünelim.

güzeliz daha güzel olalım
hatta daha da beterini olalım mesele güzellikse

yeter ki gel sevelim..gel sevilelim diyerek yaklaş dostluklarına..!

illa da karşlıklı olsun dersen ticareti olacak sevginin
ne anlamı kalacak tek taraflı beğenmenin..?

sevmek muhteşemmm..
sevilmek alabildiğince lezzetli..!

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Karşılıksız sevmek müthiş bir ritm..! Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Karşılıksız sevmek müthiş bir ritm..! yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
karşılıksız sevmek müthiş bir ritm..! yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman Aktaş.
Osman Aktaş., @osmanaktas-
18.6.2015 23:26:08
En güzel sevgidir aşktır yüreğe... yeterki karşılıksız olsun maneviyat ve maddiyat ayrı yerlerde dursun.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL