Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Sevdanisa
Sevdanisa

ADALET

Yorum

ADALET

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

790

Okunma

ADALET


Ebedi hayatta ki cehennemin varlığı; yalan dünyada ki gerçek anlamda insan olan insanların, yüreğini soğuturken,
Yine ebedi alemde ki cennetin varlığı; yalan dünyada ki kötü insanların,
vicdanlarını yakar kavurur.


Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Adalet Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Adalet yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ADALET yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
SEVMEK İBADETTİR
SEVMEK İBADETTİR, @sevmekibadettir
27.5.2015 15:27:24
10 puan verdi
Sevda yolcularına dünya hayatı cennetin ancak bir taklididir buna özlem duyarlar .Yüreğine sağlık çok şeyler yazılabilir yüreğinize sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL