Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
 çetin kabak
çetin kabak

bos

Yorum

bos

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

911

Okunma

bos

..

bos

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bos Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bos yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bos yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mehmetÇetin48
mehmetÇetin48, @mehmetcetin48
1.3.2009 03:56:35
abi nerdesin ya ÖMER demişsiya yorumuda sen kendin yapmışsın zaten ne hacet bize:)
lazhar
lazhar, @lazhar
17.9.2008 17:31:44
bence avukatınızı kimseye şikayet etmeyin.şikayet edebileceğiniz yada değiştirebileceğiniz bişey varsa sistemi değiştirin.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL