Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
suhansera yaz
suhansera yaz

UNUTMAMALI

Yorum

UNUTMAMALI

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

727

Okunma

UNUTMAMALI

İnsan yaşadığı hiçbir şeyi unutmaz.Yani unutmamalı.Hissetmeli her şeyden önce.İyi ya da kötü.Dibine kadar yaşamalı hayatı.Mutluluktan kendini kaybettiği anları da her şeyin sonuymuş gibi karalar bağladığı anları da her dalışta tıpkı o an gibi yaşayabilmeli .Çünkü yaşıyor olmak bunu gerektirir. Ha siz çoktan ölmüş de bedenen varolmayı seçmişseniz ona bir şey diyemem.Aslında ne büyük çelişkidir bu. Ruhen varolmak bedenen ölmek midir? Bence ruhu yaşatmaktır. Her şeyden ve herkesten hallice.O halde bedenine el-fatiha ruhu hiç bir zaman ölmeyecek insan.


(ilk yazım görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.)

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Unutmamalı Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Unutmamalı yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UNUTMAMALI yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
cemyurdakul
cemyurdakul, @cemyurdakul
1.6.2015 21:52:54
Yazınız olması gerektiği gibi, Ama sokağa çıktığınızda elinde cep telefonu ile fotoğraf çekmeyen kaç kişi gördünüz ki, veya çantasında fotoğraf makinası taşımayan. Bir de tatile gidip te yediği yemeği bile fotoğrafmlayıp paylaşımda bulunmayan.

Özelikle bu yemek konusuna takıntılıyım sanırım. Yorumların hiç birisinde yemeğin kokusu, lezzeti konusunda yorumun olmaması; sadece görünüşü ve biz de isteriz şeklindeki yorumlardan olası sanırım. İnsanın gördüğü bir objeyi hissetmesi, dokunduğu bir nesnede veya eşyada kaybolması, onunla bütünleşmesi sanırım çok zor. Ama paylaşmak ve olumlu yorumlar almak insanı daha mutlu ediyor her halde.

Güzel yazınısı zevkle okudum. Yeni yazılarınızı okumak dileği ile;
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL