Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Tsukuyomi
Tsukuyomi

silindi

Yorum

silindi

6

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1264

Okunma

silindi

oüoğpü,o

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Silindi Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Silindi yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
silindi yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cicikagan
cicikagan, @cicikagan
22.6.2010 23:03:10
Sayın Güldane Dal
Mekansız arkadaşın yazısının neresinden rahatsız oldunuz pek anlamadım ama sizin yorumunuzada benim eleştirilerim var.

Mekansız arkadaş Elif Şafak denilen kimliksizin Baba ve Piç romanını eleştirmiştir ve olumsuz eleştirmektede son derece haklıdır.
Biz bir mirasın taşıyıcılarıyız.Bu mirasa kim küfrederse o küfrü kendisine iade etmek her TÜRK milletinin görevidir.

Elif Şafak'ın romanında bahsettiği olayı yaşayan Kürt kardeşlerimizdir,yaşatanlar ise Ermenilerdir. Sen atalarının Ermenilere zulm ettiğini düşünüyorsan bu senin sorunun ama bizim atalarımız Ermenilere zulm etmemiş aksine zulüm görmüşlerdir.Bugün ABD Ermenileri destekliyor onların sesi daha çok çıkıyor diye Ermeniler haklı değiller.Bugün basın-yayın dünyasında Ermenilerden maddi kaynak alarak kaç kalemşör var kimbilir.

Elif Şafak hangi gazetede yazıyor dikkatinizi çekerim.

Diğer bir konmu ise ülkemizde yaşayan 52 etnik unsur var diyorsunuz tamamen yalan ve safsata. 46 etnik unsur saymışlardır bunun bile safsata olduğu ortaya çıkmıştır.

Bu 46 etnik unsur dediğimiz sayı içine alevileride etnik unsur olarak saymışlar yine sanırım polonyalı bir karı koca yıda etnik unsur olarak saymışlar buna benzer bir sürü saçmalığı etnik unsur diye sayıya dahil etmişler.
Bu konuyu araştırıp doğru bilgilerle donanın.

Bu arada senin Kürt olman,alevi olmana sözümüz yok kimsenin annesini seçme hakkı yoktur Alevi olmanızada sözüm yok ister alevi olursunuz ister Sunni isterse Ateist. İtirazım aşiret olduğunuzu sanki övünülmesi gereken bir özellikmiş gibi saymışsınız.
Sanırım aşiret mantığını bilmiyorsunuz. Aşirete bağlı insanlar bireyselleşmemiş zavallı insanlardır ki insanlar bunu övgü malzemesi olarak değil yergi olarak kullanmalıdır.Aişere mensup olmanıza ben insan olarak üzüldüm.
İnşallah aşiret(biatcı) kültünden birey kültüne geçmeyi başarabilirsiniz.
Selamlarımla.
Guldane Dal
Guldane Dal, @guldanedal
30.6.2008 16:42:21
Pes ki ne pes gerçekten de !

O vatan kinle , nefretle , şiddetle , küfür ve hakaretlerle sevilmez sayın mekansız !

Türkiye sınırları içerisinde yaşayan halklara saygılı olunuz lütfen !

Siz bir Türk olabilirsiniz ama unutmayınız ki resmi verilere göre Türkiye'de 52 ulusun halkları yaşamakta !

Türkiye'de yaşayan herkes Türk değildir sayın mekansız !

Örneğin ben Kürdüm ve Aleviyim ve bir de Aşiretim var ! Üstelik hem Türk vatandaşıyım hem de Avrupa vatandaşı ! Türkçe ve İsveççe konuşurum ama hala ve ne acıdır ki kendi ana dilim olan Kürtçeyi bilmiyorum !

Ayrıca ben kahvaltımda bacon yediğim gibi pastırma da yerim çemen de ve ayağımdaki kot da Wrangler'dir ama şalvarı da çok severim ve nescafe içtiğim gibi Türk kahvesini de içerim !

Saygılar mekansız !



Guldane Dal tarafından 6/30/2008 11:23:50 PM zamanında düzenlenmiştir.
mericanNART
mericanNART, @mericannart
30.6.2008 11:32:18
pes yaniii:))))
Murat Arıcı
Murat Arıcı, @muratarici
29.6.2008 20:22:53
Köpeğe sormuşlar, "Günde kaç taş yersin? " diye. "Kırık dölünün denk gelmesine bağlı." demiş.
Onlar bu mesajı alamasalar da biz insanlığımızı yapalım.


Murat Arıcı tarafından 6/29/2008 8:24:30 PM zamanında düzenlenmiştir.
Şaban Aktaş (Homerotik)
Şaban Aktaş (Homerotik), @saban-aktas-homerotik
29.6.2008 19:54:41
8 puan verdi
Kutlarım
ugurozaltin
ugurozaltin, @ugurozaltin
29.6.2008 19:23:17
Türklüğümle ve Müminliğimle bende memnunum çok şükür.

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL