Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Gülşen Kazgın
Gülşen Kazgın

Aşktan

Yorum

Aşktan

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

798

Okunma

Aşktan


Tüm razılığım aşktandır.

Ve seni sevmek , kuş yüreğimin şarkılar söylerken hızla atışına eşlik etmek , ritmini adına mühürlemektir.

Tüm razılığım sana aşktandır.

Avucumda biriken gözyaşlarına bakıp , yeniden ve yeniden öpmektir.

Rüyanın gerçeğinde uyanırken , göğsünde sonsuza yol almak ,

Ve seni sevmek tek bir nefese sığmaktır...

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Aşktan Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Aşktan yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşktan yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL