Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Barış Kuzdere
Barış Kuzdere

umutsuzluga kapılma!

Yorum

umutsuzluga kapılma!

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

991

Okunma

umutsuzluga kapılma!

Ne anilar geciyor ömürden ne sevdalar ne insanlar be
Kimileri kapatmis pencerelerini asklara kimileri körkütük hala aşık
Kimileri el ele sahillerde insaniz ya hata adimizda var
Yanli s sevdalar pesinden koşariz kimimiz ayriligin yüküne dayanamaz kendini alkole verir unutmak için onu onlara yapmasak keske dgmeyen ler icin.içenlere bi sözüm var yüreginizi alcatmayin yanlis seylerle iman herseye yeter aramasini bilene neolursa olsun güçlü olmak gerikiyor öyle zamanlar geliyor ki insan agldiklarina pisman oluor çünkü hayat her zaman devam edecek ecel kapiya gelene kadar.
elbette sonu geliyir yalnizligin bir baskasi tutuyor agladigina yaniyor ve onlar bir bir hatra kaliorr
degmez degseydi eger karsilik alirdin
bir sinav gibi eksik biseyler var dir tamamlamak elimizde kirmayalim birbirimizi birde artik beni sevmiyor diye umutsuzluga kaplma seven her zamn yanida olmak için bir bahane bulur

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Umutsuzluga kapılma! Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Umutsuzluga kapılma! yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
umutsuzluga kapılma! yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL