Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Tülay'ca
Tülay'ca

SAHİPSİZ MEKTUPLAR (1)

Yorum

SAHİPSİZ MEKTUPLAR (1)

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

953

Okunma

SAHİPSİZ MEKTUPLAR (1)

SAHİPSİZ MEKTUPLAR (1)

Merhaba sevgili!
Bu gün sen gideli üç asır oniki yıl oldu ,yokluğunda milyon tane yıldız kaydı gökyüzünden ve geri dönmeni diledim ardından.Artık aynı fotoğrafa bakmıyorum yüzünün her detayını ezberledim, dudaklarının kıvrımını,alnına kaç tel saç düşüyor,gülünce göz kenarında kaç çizgi oluşuyor,,sakalında kaç tel beyaz var biliyorum.Martılar senden haber getiriyor bazen,iyimişsin tuttuğun balıklardan birini tarçın renkli kediye ,diğerini martılara veriyormuşsun sarı kedi bacaklarına sürtünüp teşekkür etmiş, kıskandım.’Aç kapıyı bezirgan başı ’diyerek midyelerle dalga geçiyormuşsun yine kızıyorlarmış sana bilmeni isterim.Bir deniz yıldızı takılmış oltana tekrar salıvermişsin denize sana minettarmış hayat bahşettiğin için.Dalgalar da seviyor seni,en az benim sevdiğim kadar. Duydum ! rüzgara fısıldamışsın ’’saçları aklımda’ Diye, samyeli perdemi havalandırırken fısıldadı kulağıma,nasıl mutlu oldum bilemezsin.Eski iskeledeki babalar küsmüşmüşler selamı sabahı kesmişsin ’yeni iskelede baba edinmiş kendine ’’diyorlarmış özlemişler seninle sohbeti ,tıpkı benim gibi. Gri kanatlı bir martıyla selam gönderiyorum sana,çığlığına özlem sözlerimi küçük sitemlerimi iliştirirdim iyi dinle...Çok özlüyorum!
Tülay

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sahipsiz mektuplar (1) Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sahipsiz mektuplar (1) yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SAHİPSİZ MEKTUPLAR (1) yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL