Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Muhal06
Muhal06

'Son durak!' Artık kapalı şiir portfolyolarım.

Yorum

'Son durak!' Artık kapalı şiir portfolyolarım.

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1633

Okunma

'Son durak!' Artık kapalı şiir portfolyolarım.

'Son durak!' Artık kapalı şiir portfolyolarım.

Ardımda esrarengiz bir renk kalmış gibi gördüğüm bütün renklerİN anlamsızlığI gibi karanlığın başucuna kıvrılmış bir rüya içindeyim.Kaybolmuş bir kaybedişin keşkelerine bir kez daha merhaba!Ayrılık artıklığının sevimsizliğinde uyak yenilgilerim ile sana dalmışken ben bir rüyanın siyahını gözlerinden yitiriyorum.Tıpkı senin gibi, rüyaydın ve gerçek bir kaos kadar etkili!
Zorunluluğumun baş harfinden yakalıyorken geçmişimi,cümlelerime kazıdığım geçmiş zaman kipleri ve ellerinin zaman aşımıyla kendimi kaybederken seni unutmayı bile özlüyorum.
Ben bir şairin harfiyatsız mecaline uydurulmuş cüzzi bir hayalden hatırlıyorum sanki benliğimi.
Yakaladıkça bir uzağa ve uzağı kazıdıkça anlımın şakağında yok buluyorum son mevsimini.
Hangi aşkın sırıydın sen ve sana hayran olduğum kaçıncı hayatın başrolüydün anlamsızım?
Seni bulurken yitirmeyi ben seçmedim,seni seçmeyi seçebilmenin verdiği mutluluğu istedim.Kırpılmış başaklar adını ellerime kazıyordu.Ellerini ve hiçbir ele dokunmamayı öğretiyordu ellerime.
Ne yapmalıydım ne yapacaktım,sana sarılmak öğretilmemişti.Ellerini tutmak söylenmemişti.
Sonunda rüyalar gerçekleşecek miydi?
İmkansızlık diye bir terim aslında doğru değil miydi?
Peki neredeydi ?
Tren yaklaşmaktaydı!
Yaklaştı!
Durdu!
Yoktu!
’Son durak!’ Artık kapalı şiir portfolyolarım.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
'son durak!' artık kapalı şiir portfolyolarım. Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz 'son durak!' artık kapalı şiir portfolyolarım. yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
'Son durak!' Artık kapalı şiir portfolyolarım. yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
!.sean.!
!.sean.!, @sean
30.9.2014 19:08:02
10 puan verdi
"Unutmayı özlemek "
"unuttum" ben demek . aslında hiç unutmuyor ve özledikce büyüyorsun
unutamamak ve özlemeyi hatırlamak.virüs gibi kanına yayılan zehir gibi zor çıkıyor

yazınız ilgi çekici ve kısa geldi
devamını dileriz..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL