Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
irani_siyahi
irani_siyahi

a

Yorum

a

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

595

Okunma

a

A

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
A Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz A yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
a yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Bir tutam hayat
Bir tutam hayat, @birtutamhayat
21.9.2014 18:02:42
Her bir cümle çok güzeldi.
ilkay m.
ilkay m., @ilkaym-
21.9.2014 14:08:43
Bir millette tahsillerinin az olması felaket, ihtiyaçlardan fazlası da karışıklıklara sebeptir, demişsiniz, bence bu düşünce Türkiye gibi fakir ülkeler için geçerli. (afganistan,pakistan, hisdistan, ırak,iran,suriye,afrika vs.) gelişmiş ülkelerde iş gücü ihtiyacı için eğitim verilmiyor.
Papağan konuşsa da okuyamaz. Kütüphanesi olan hayvan görmedim. İnsanlarda okuma-yazma bilmeyen çoktur, demişsiniz, bu cümlelerden okuma bilmeyen bireyin hayvandan farksız olduğu düşüncesini mi almamız gerekir. eğer öyleyse insanı mental olarak hayvandan ayıran sınırların gittikçe genişlediğini belirtmeliyim. yarın bir bilim adamı maymunlar kuantum gerçeğini bilmez, insanların içinde de bunu bilmeyen çoktur düşüncesiyle insanlaşma sınırını tekrardan çizebilir.
Çiğnenen çiçeğin güzelliği yoktur. Güzellik izafidir., demişsiniz burada bir çelişki söz konusu.
Edebi eserler halkın seviyesini yükseltiyorsa, üstündür, sözünüze katılmadığımı belirtirim. Aforizma tadındaki bu yazınızı biraz bencil buldum, sizce??
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
21.9.2014 12:24:02
Beğeni:
0
Okunma:
595
Yorum:
2
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL