Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
fatihler
fatihler

El

Yorum

El

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

750

Okunma

El

Hiç dikkat ettiniz mi bize verilen şu ellerin kıymetini?
Sizce bu lütuf en iyisi değil mi?
Her insanın kesilecek bir yeri olsa en kötüsü herhalde elleridir.Kimi sağ elini seçer kimi sol elini.Ama illa ki el gerekir adama.Ben elimi seviyorum.

Bu arada sadece el ile yazdım.Diğer uzuvları yazmam merak lanmayin

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
El Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz El yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
El yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Turgut Öztürk
Turgut Öztürk, @turgutozturk
12.8.2014 10:43:11
tebrik ederim

Kalbimi ve aklımı hep sağ elime verdim;
Görevi olmasaydı sol elimi keserdim...

Necip Fazıl Kısakürek
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
12.8.2014 09:53:51
Beğeni:
0
Okunma:
750
Yorum:
1
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL