Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Hilmierçelebi
Hilmierçelebi

YORUM YORUMDUR

Yorum

YORUM YORUMDUR

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

980

Okunma

YORUM YORUMDUR

SAYGILAR�

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Yorum yorumdur Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Yorum yorumdur yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YORUM YORUMDUR yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Toynak
Toynak, @toynak
29.5.2008 20:00:37
bu konu çok gündeme geliyor,demekki herkes ayni dertten muzdarıp...

sevgili ezom kardeşime katılıyorum."nice şairler verdı
bu toprak altında yaşıyor"

şiir yorum ister mi?
bence şiir değilde şair ister...
paylaşmak büyütür biraz da.
eleştirinin şiire katkısına pek inanmam
doğru şiir yazmanın tek yolu çok okumak
araştırmak ve çalışmaktır diye düşünyorum.

sizde artık üzülmeyin..burası bir kütüphane gibi
bunca eseri okuyup yorumlamak çok zor...
yetişebildiğimiz ölçülerde birlikteyiz
kimsenin kimseye bir üstünlüğ yok zaten...
samimiyetinize
ve düşüncelerine katıldığımı ifade eder
saygılarımı iletirim...
ezom
ezom, @ezom
29.5.2008 17:25:51
ne güzel yüreğin var kardeşim , bunu ilk anda hissetmiştim
yorum kirliliği diye söyleniyor...üzülüyorum gercekten , biz burda bir aile isek bir birimizin şiirini okuyup istersek yorum yazarız istemezsekte sadece güzeldi deriz, bu bir inceliktir o zaman yorum yazmamızı istemiyorsa kendine ait bir site kurar verir adresini sadece beğendiği güçlü kalemler okur...Şimdi bakıyorsun güçlü kalemler kimseye yorum yapmak istemiyorlar, haklılar beğenmiyor olabilirler, ama diğer kişi yorum yapıyor her kesi okuyor diyede küçük görmememli...ben sevdiğim nsanların okuduğunu görünce seviniyorum, kimseyide karşılık beklemediğim için sürekli şiir yayınlamıyorum, kimse zorda kalmasın istiyorum. şimdi seviyorum okumayı ve okuduğum kişiyede o yazdıran yüreğe Allah kuvvet versin diyorum diye yorum kirliliğimi yapmış oluyorum ????
bence değil...
hiç kimseyi engellemek veya yaptığı yorumdan dolayı kızmam...
hatta" noa" bile giderken sitemini benim yazımın altına yazmış ...başkalarının engellediği kişiyi üstü kapalı benim sayfamda içini dökmüş
sevindim demekki beni yakın bulmuş ...üzüldüm aslında gitmesine çünki acık fikirli biriydi.. o nun yorumunu yazaklamak tabiki onu kırmıştır...
bence sizde kırılmayın...
nice şaiirler vardı

bu toprak altında yatıyor....

kutlarım, şiirlerinide seviyorum mahrum koyma ...

sivas58
sivas58, @sivas58
29.5.2008 12:59:23
her insan farklı farklı düşünceye sahip dir hiç kimseyi kendimiz gibi düşünmeye zor layamayız herkes benim gibi düşünmüyor diye onları engellemek de çok yanlış
hilmi beye katılıyorum yorum yorumdurdoğrusuyla yanlışıyla burda bizler bir aradayken büyüğüz . tek başına büyük olan ALLAH bizler ALLAH IN yarattığı kullarız

sivas58 tarafından 5/29/2008 5:21:25 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL