Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
turhansahin
turhansahin

BEN BU MAHALLENİN YABANCISIYIM

Yorum

BEN BU MAHALLENİN YABANCISIYIM

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

424

Okunma

BEN BU MAHALLENİN YABANCISIYIM

Kafası iyiden iyiye dumanlı iki sarhoş sabaha karşı bir tartışmaya tutuşurlar gökteki ay mı güneş mi diye. Tabi sarhoş tartışması biter mi hiç. Her biri kendince bir neden göstererek tartışmayı harlandırır. Derken yukarıdan aşağıya sallana sallana başka bir sarhoş gelir. Son çare ona sormayı akıl ederler.

İki sarhoş:
- Bak hemşehrim şu gökyüzünde gördüğün ay mı güneş mi derler

Son gelen sarhoş:

Ben nerden bileyim. Siz de bir âlemsiniz. Bi kere ben bu mahallenin yabancıyım der

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Ben bu mahallenin yabancısıyım Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Ben bu mahallenin yabancısıyım yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN BU MAHALLENİN YABANCISIYIM yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Turgut Öztürk
Turgut Öztürk, @turgutozturk
16.7.2014 08:37:34
TEBRİK EDERİM.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL