Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İ.S.A
İ.S.A

Harcanmış Geçmiş

Yorum

Harcanmış Geçmiş

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

719

Okunma

Harcanmış Geçmiş

Harcanmış bir geçmişe sahibim.Tüm hayal kırıklıklarımla büyüyorum.Duvarlara çarpa çarpa büyüyorum.acı veriyor kendime dönüşlerim.korkuyorum.geriye bakamıyorum.yaşayacak çok günüm olmasına rağmen neden kaybettiklerimle daha çok uğraşıyorum.gitti ve bitti.ne acı.benden vazgeçti.çok garip.anlatamıyorum.benden vazgeçti.belki haklı belki değil ama benden vazgeçti…
Vazgeçmek mi zor yoksa vazgeçilmek mi? Bilmiyorum…bilmekte istemiyorum.acı çekiyorum.onulmaz bir yara bu bendeki.hayat boyu taşımaya mecburum.Her şeyin bir bedeli var. sanırım onu ödüyorum ama benim hiç borcum bitmeyecek mi?Hep borçlu mu kalacağım hayata? Bıktım artık on iki taksitli borç ödemekten.kart limitini çoktan aştı hayat ama hala keseden yiyiyorum. ucu ucuna da olsa yaşamak istiyorum.tüm sıkıntılardan muaf olmak.kendimden ve sizden uzak yaşamak istiyorum.
Gitmek kolay belki.inan bana kalmak en zoru.ben yerimde kaldım bir adım atsam belki felaketim olacak.geri gidemiyorum acı veriyor ileri gidemiyorum korkuyorum.arafta kaldım yardım diliyorum cevapsız çağrılar geliyor.msj hakkım bitti.kontörüm yok.beş dakkam doldu.kendimle baş başayım artık.ne gelen var ne giden.maziye karıştım bende.
Saçmalıyorum ama hoşuma gidiyor.Hayat da saçmalığın ta kendisi değil mi?
Hala seviyorum umudum var.nefret ediyorum ama seviyorum.özlüyorum,kızıyorum,arıyorum ama yine de seviyorum umudum var.acı çekiyorum çünkü umdum var keşke olmasa...ne o ne de umudum.umut etmek istemiyorum.hiçbir şey istemiyorum.
biraz huzur… … … …

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Harcanmış geçmiş Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Harcanmış geçmiş yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Harcanmış Geçmiş yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL