Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
AnilKaragoz
AnilKaragoz

Kişilik

Yorum

Kişilik

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1016

Okunma

Kişilik

Kişilik

İyi bir yanını düşündüğünde, şeytan hemen araya girer. Hemen düşüncelerinde bir değişiklik başlar. Kendi kendine sorarsın; bu benim iyi yönüm mü yoksa beni kullandıkları huyum mu diye..
O an kişiliğin kanlı bir savaş içindedir. Acabalarla boğuşur, ben hangi kıyafetin içinde olmalıyım diye düşünürsün. Aslında her ne kadar iyi yanım olsa da kullanmamam gerekir diye eklersin kendi kendine..
Bence kendinle ilgili bir kararsızlığa düştüğünde; şeytanın zıt yönüne gitmelisin. Uzun uzun düşünürsen hep "U" dönüşü yapar durursun.
Kendinle yaptığın düşünce savaşlarından galip çıkarsan artık kişiliğin senin için bir hazine olmuştur.
Zaten asıl doğru, karşındakilerin seni görmek istedikleri hal değil seni sen yapan kararların ve düşüncelerindir. Bilimsellik dışındaki bir düşüncen çoğuna göre yanlış da olsa unutma o senin düşüncendir ve asla vazgeçmemen gerekir. .

Anıl Karagöz

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Kişilik Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Kişilik yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kişilik yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
13.6.2014 14:14:37
Beğeni:
0
Okunma:
1016
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL