Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
yarsever
yarsever

Artık her an yokluğunu düşünme vakti geçmişi özleyerek....

Yorum

Artık her an yokluğunu düşünme vakti geçmişi özleyerek....

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

880

Okunma

Artık her an yokluğunu düşünme vakti geçmişi özleyerek....



Bazen susup bazen ağlayarak,dışarda olsanda hep kapalı bir odadasın hissi vererek sıkacaksın yüreğini,bütün seslere iltifatlara kapayacaksın kulağını.
Kör olacaksın, topal olacaksın ,suratın ekşi ekşi lanetli görünecek tüm güzelliklere. Yaşamayacaksın olduğun yerde. Kapılıp deli rüzgarlara vuracaksın kendini dağlara taşlarla konuşup yumuşayacaksın, ağaç olacaksın ağaçla karınca olacaksın karınçayla, hasret yükün hep sırtında olacak açlığı bilmeyecek miden susuzluk dilin olacak, kuruyacak gırtlağın öksüreceksin verem olana kadar,tüm şifaları reddedecek vücudun,öksüzlüğü severek yaşayacak tüm duyguların .Çürüse de içten içe bedenin kokmayacak eksilmeyecek sevgin.
Bir meşale misali ateş topu kalacak kalbin cesaret edmeyecekler dokunmaya böyle yaşayacaksın böyle kalacaksın satmayacaksın adamlığını hep güvenilir kalmak için. Eyy bağları kurumuş güle hasret baykuş evi garip gönlüm.

02/06/2014
Muhtar Gazi TOPAL
(bir garip Yarsever)
MALATYA

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Artık her an yokluğunu düşünme vakti geçmişi özleyerek.... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Artık her an yokluğunu düşünme vakti geçmişi özleyerek.... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Artık her an yokluğunu düşünme vakti geçmişi özleyerek.... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL