Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ömer Eraslan
Ömer Eraslan

Kimse bilmiyor acılarımı ve artık sende yoksun...

Yorum

Kimse bilmiyor acılarımı ve artık sende yoksun...

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1397

Okunma

Kimse bilmiyor acılarımı ve artık sende yoksun...

Kimse bilmiyor acılarımı ve artık sende yoksun...

Bugün günlerden sensizliğin ertesi ve ben çok üşüyorum. Cümlelerimi nasıl sıralayacağımı, acılarımı nasıl cümlelere dökeceğimi inan bende bilmiyorum ama yazmam gerek. Kimi sarhoş olup sızana kadar, kimi karanlıkta yalnız oturarak, kimi tek kibritle bir paket sigara içerek acısını yaşar. Yaşar ama keşke bende onlar gibi olabilsem, keşke. Ben acıyı bile farklı yaşıyorum, biliyorsun.
Bu gün günlerden sensizliğin ertesi ve ben çok yalnızım. Hani vardır ya sevdiğin, çok sevdiğin birini kaybedersin. Mezardan gelmişsindir, konu, komşu ve tüm akrabalar evinizdedir. Kalabalıktır ev hiç olmadığı kadar ama sen hiç olmadığın kadar yalnız hissedersin. Gözünü dikmişsindir halıda bir desene, sevdiğini düşünürsün, onunla yaşadığın tüm güzel anlar hafızına yer etmiştir ve kelimesi kelimesine saniyesi saniyesine aklına gelir hepsi. Sonra cenazeye yetişemeyen biri gelir, alır ellerini ellerine, başın sağ olsun der. İlk defa kendini yalnız hissedersin, gözlerin dolar, boğazın düğümlenir, başına korkunç ağrılar girer. O an anlarsın, artık o yoktur, sen ise yalnızsındır… İşte böyle benim yalnızlığım…
Bu gün günlerden sensizliğin ertesi ve ben çok korkuyorum. İlk defa gece olmasın istiyorum, biliyorum gece olunca daha çok çökecek yokluğunun acısı üzerime. Işıkları açıyorum evin tüm odalarının, vestiyerde çerçeveli resmine takılıyor gözüm. İrkiliyorum sonra sessizlikten, üşüyorum ve korkuyorum. Sen yoksun, ben eksik ve biliyorum hiçbir zaman senle olduğum kadar tam olmayacağım, olamayacağım… Çok korkuyorum.
Belki bu yazdıklarımı hiç okumayacaksın, anlamayacaksın acımı, umursamayacaksın, bilmiyorum. Kimse tarafından bilinmeyen ve sadece benim bildiğim tek bir gerçek var. Canım yanıyor, korkuyorum, yalnızım ve üşüyorum.

Kimse ne acılar içinde kıvrandığımı bilmiyor ve sen yoksun...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Kimse bilmiyor acılarımı ve artık sende yoksun... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Kimse bilmiyor acılarımı ve artık sende yoksun... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kimse bilmiyor acılarımı ve artık sende yoksun... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Sevdanisa
Sevdanisa, @sevdanisa
30.5.2014 15:22:12
Hiç bir şey için geç değildir. Hiç ummadığınız anda, bitti dediğiniz anda,
bir bakmışsınız ki aynı gözlere bir kez daha kanıvermişsiniz.
Saygılarımla.
Sevdanisa
Sevdanisa, @sevdanisa
30.5.2014 11:25:20
İnşaAllah duyar sesinizi, okur yazdıklarınızı ve yanınıza gelir koşarak.
Tüm acı ve yalnızlığınız biter.
Gün doğmadan neler doğar. Ümit etmeli. Çünkü ümitsiz yaşanmaz.
Yüreğinize sağlık.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL