Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
turhansahin
turhansahin

HARMAN YERİNE DÖKÜLEN GÜBRE

Yorum

HARMAN YERİNE DÖKÜLEN GÜBRE

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

488

Okunma

HARMAN YERİNE DÖKÜLEN GÜBRE

Nevşehir/Avanos/Sarılardan amcamın kayınpederi Memişin İsmail karısı Ellik Gız olarak bilinen Elif Hâlâyı zabıtaya şikâyet eder. Mesele şu: İsmail Ağanın tüm ikazlarına rağmen Elif Hâlâ harman yerine gübre dökmüştür. Oysa harman yerine gübre dökülmez çünkü oraya tarladan buğday sapı harman edilip düven sürecektir. Zabıta olay yerine gelir biraz sonra da İsmail Ağa gelir. Bir de ne görsün zabıta ile Elif Hâlâ tartışıp hararetli hararetli tartışıyorlar. İsmail Ağa bakar ki bu tartışma uzayacak, kavga kopacak zabıtaya:

- Benim avrat sana para mara koklatmaz yavrım diyerek dilinin belasını çeker, cüzdanından çıkarttığı para ile cezayı kendisi öder.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Harman yerine dökülen gübre Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Harman yerine dökülen gübre yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HARMAN YERİNE DÖKÜLEN GÜBRE yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL