Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Mustafa Cilasun
Mustafa Cilasun

En zayıf noktalarından vururlar

Yorum

En zayıf noktalarından vururlar

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1085

Okunma

En zayıf noktalarından vururlar

En zayıf noktalarından vururlar






Ey can...
İnsanlığı katledenler var
Bunlar medeniyet pazarlayan birer canavar
Kendi menfaat ve çıkarları adına her yolu mubah sayarlar
Şer için ittifak yaparlar, her türlü desiseyi alalayıp zihinlere aşılarlar
Bunlar kıtalar arası, hanelerin ihtiyacı, insanların deva araçları gibi sunarlar
Her milletten tefrika ve hizip adına entrikalar tesis ederek, ruhları satın alırlar
Dünyasını ahretine tercih eden nitelik sahipleriyle anlaşırlar ve en güvendiğini arkadan vururlar
İktidar kavgası, şer yuvası, politik çıkarlar insanlık adına yüzkarası, her şeye rağmen arlanmadan vahşeti savunurlar
Milletin en çok rağbet ettiği inanç ve manevi açıdan plan ve program yaparak, en zayıf noktalarından vururlar...

Mustafa Cilasun

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
En zayıf noktalarından vururlar Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz En zayıf noktalarından vururlar yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
En zayıf noktalarından vururlar yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL