Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
şivekar
şivekar

mahşeri adımlayan ıslak çizmeler

Yorum

mahşeri adımlayan ıslak çizmeler

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

657

Okunma

mahşeri adımlayan ıslak çizmeler


Kapının eşiğinden kolunu uzatarak yağmurun serinliğini hissetti.Uzun kışlık çizmelerii ayağına geçirirken "uyku" diye düşündü."ne garip hadiseydi"
ölümü ziyaret edercesine gece başını yastığa koyup,sabah gözlerini mahşerde açmak gibi...

Yagmur yagıyordu; bu sene mayıs ağlamaklı gececege benziyor diye gecirdi çinden.Artarak şiddetlenen mayıs yağmurunun altında ara sokaklardan gecerken, yalnızca kırmızılı şemsiyesine düşen damlalar ve kendi ayak sesleri duyuluyordu. içinde susmak bilmeyen bi gürültü varken bu şehir nasıl böyle uyuyabilirdi ki!

Ayakkabısı azıcık su çekmiş, elbisesiinin etekleri yagmurdan nasibini almıştı. "Yagmur" dedi. "ne olur bir kez de içime aksan!"

O sırada sabah uykusunun sessizliğindeki ara sokakları çoktan ardında bırakmış, şehrin kalabalığına karışan caddeye ulaşmıştı.

"uyku bitti "dedi o an...

"İşte mahşer!"

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Mahşeri adımlayan ıslak çizmeler Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Mahşeri adımlayan ıslak çizmeler yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
mahşeri adımlayan ıslak çizmeler yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ccelayir
ccelayir, @ccelayir
9.5.2014 23:39:36
Beğendim öyküyü. Bence bu türde yazmaya devam edin :)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL