Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. (kızılderili atasözü)

1285 Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "1285" terimini içeren şiirler listelenmektedir. 1285 ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "1285" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. 1285 ile ilgili " 251 " şiir aşağıdadır.
Yemeğime
Hücum eden
😈 Şeytanlar
Var..

...
Devamını oku »
İnsan demek için bin şahit gerek
Vicdanı yok olup bitmiş giderek
Kadınlar, çocuklar, kundakta bebek
Söyleyin siz nasıl müslümansınız?

...
Devamını oku »
Dedi haklısınız serbest piyasa
Dedik Bakan Beye dönüp bir baksak
Çokça dertlisiniz derdest piyasa

Dedik piyasada her şey mübah mı?

...
Devamını oku »
Yaralı duygular kolay iyileşmez
Şeytan olanın huyu hiç değişmez
Hep kötülük yapar,utanmaz
Şeytan daha iyi bu İsrail'den


...
Devamını oku »
M akara ipi ile yumak yumak sardı bana bulaştı
İ syan etmedim benden başka herkese ulaştı
N edendir bilmem hayatım dertlerle savaştı
E y rabbim duy sesimi gözlerimde yaş kalmadı


...
Devamını oku »

Analar
Kızlarıyla
Birlikte öldüler !

...
Devamını oku »
Herkesin kendi derdi başından aşsa bile
Kendimi koyvermedim, ekip de gidemedim
Dertli olanın derdi kolay değil ki dile
Vicdanım el vermedi, çekip de gidemedim

...
Devamını oku »
Minik yavrularımız, stres altında
Ortalık sapık kaynıyor
Can güvenlikleri yok
Emanetler Allaha


...
Devamını oku »
çöküşü
Toplumsal sapkınlık travmalar yaşıyoruz

Her gün yürek yakan, taciz tecavüz lerle uyanıyoruz
Nutkumuz tutulmuş, aval aval yaşananlara

...
Devamını oku »
ULUDAĞ KEBAPÇISI
Cemal & Cemil Usta


Rahmetle başlasam söze

...
Devamını oku »

İlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL