Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
leyla yıldırım
leyla yıldırım

Bir fısıltıydı

Yorum

Bir fısıltıydı

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1403

Okunma

Bir fısıltıydı

Bir fısıltıydı
*
Bir fısıltıydı duyduğum merhaba diyordu
merhaba, ufuk’tan göz kırpan güneşe
merhaba insanlığa, ufkum açılacak gibiydi
çıkacaktım sanki boğulmuşlukların arasından tan yeri ağarıyordu
benim de karanlık odamda ki ışıklarım sönecekti
pendereme gelen bir kuş fısıldıyordu sanki kulağıma , karanlık bitti uyan
sana müjdem var al bu mektubu oku , oku diyordu,
unut geçenleri kalma yaslı günlerin de yazıyordu snki sırılsıklamdım,
umut terimi kurutu verdi birden . Yaşama sevincim boy atmıştı filiz filiz,
içimdeki ses ;
şükür çok şükür diyordu, birisi ninni çalıyordu sanki
ve
bir diğer günün,
sana neler, neler tattıracağını anlatıyordu bana
sen ne yaşayacağını bilmiyorsun?
biliyormusun diyordu yavaş, yavaş
bir kuş sesiydi bu
bir ilk bahar sabahında
cik, cik, cik seslenen kulağıma!.

Leyla Yıldırım (Leylican)

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bir fısıltıydı Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bir fısıltıydı yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir fısıltıydı yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL