Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Kaan Gürler
Kaan Gürler

Bir Karıncanın Günlüğü

Yorum

Bir Karıncanın Günlüğü

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

831

Okunma

Bir Karıncanın Günlüğü

Bir Karıncanın Günlüğü

Bugün de çalıştık. Hep çalışıyoruz. Devamlı bik bik bik oradan oraya emir veren Karınca Osman’ın askerleri gibiyiz, arkadaş. Azıcık tatil yapmak bizim de hakkımız değil mi? Ama yok.

O kadar taşıyalım hayvan kadar yaprağı sonra bir suyu bile hor gör bize. Sonra yok arkasından konuşmayalımmış, yok bunlar hep bizim iyiliğimiz içinmiş. Bir kere de “Beyler hadi size bir gün izin, herkes memleketine gidip ailesiyle vakit geçirsin” dese ölür sanki. Vallahi gidip kıracağım oramı buramı o olacak. Hastanede hiç olmazsa hemşire falan görmüş olurum.

Günlerdir devamlı yaprak taşı, devamlı yaprak taşı, biz de karıncayız burada değil mi? Azıcık motivasyon falan bir şeyler. Hiç değilse arada Latin gecesi, türkü bar etkinliği falan yap bari. Ancak yaprak da yaprak. Yaprağıma bak ya sinirlendim gene... Neyse iyi geceler günlük, ben yatıyorum.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bir karıncanın günlüğü Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bir karıncanın günlüğü yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Karıncanın Günlüğü yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
28.1.2014 00:03:05
Beğeni:
0
Okunma:
831
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL