Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
semihten5
semihten5

ABSÜRD ŞİİR ÇALIŞMALARIM

Yorum

ABSÜRD ŞİİR ÇALIŞMALARIM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1344

Okunma

ABSÜRD ŞİİR ÇALIŞMALARIM




ADAMIN BİRİ


Adam dikeni törpüledi.
Gözleri yanmış fırında.
Elinden uçtu oyuncağı.
Habersiz silindi hapşırığı.
Leylek su içti kaldırımda.
Saçından neler neler düştü.
Pek seçemedim rengini.
Hoşuna gitti iç yağı.
Öylece denize girdi.
Doldurdu koca bardağı.
Soğuk taşıdı yatağına.
Döktü ateş gibi kanı.
Söylendi hınzır kediye.
Bilmem ki ne diye?


ADAMIN DİĞERİ


Göç ses yağdırdı.
Alıp koydu tencereye.
Perdeyi bir kaldırdı.
Çocuk yapışmış pencereye.
Döndü,dolaştı,saldırdı.
Anlamadım neden,nereye?
Ayağını şap şup daldırdı.
Buz tutmuş dereye.
Burnundan kıl aldırdı.
Ateşi çıkmış yüz dereceye.
Uyku kaçtı,koyun saydırdı.
Gözü görmediğinden kara geceye.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Absürd şiir çalışmalarım Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Absürd şiir çalışmalarım yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ABSÜRD ŞİİR ÇALIŞMALARIM yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
ccelayir
ccelayir, @ccelayir
22.1.2014 11:21:34
Güzel bir metin veya şiir. Tebrik ediyorum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL