Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
ıtır.
ıtır.

KENDİ PAYIMIZA DÜŞENLER

Yorum

KENDİ PAYIMIZA DÜŞENLER

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

721

Okunma

KENDİ PAYIMIZA DÜŞENLER

NE YAPIYOMUŞUZ BİR DAHA YAPMIYORMUŞUZ
SAĞ GÖSTERİP SOL VURMUYORMUŞUZ

NEYMİŞ NEYMİŞ DÜRÜST DAVRANIYORMUŞUZ
MUTLU MUTLU YAŞIYORMUŞUZ : )

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Kendi payımıza düşenler Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Kendi payımıza düşenler yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KENDİ PAYIMIZA DÜŞENLER yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL