Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
SİMGE HALMAN
SİMGE HALMAN

UĞRUNDA KÖLE OLDUGUM SEVGİLİYE( MEKTUP)

Yorum

UĞRUNDA KÖLE OLDUGUM SEVGİLİYE( MEKTUP)

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

838

Okunma

UĞRUNDA KÖLE OLDUGUM SEVGİLİYE( MEKTUP)

.....Gözlerin gözlerimi kestiginde akan zamanın durdugunu hissediyorum kalbimde.Sessiz çıglıklar kopuyor benim susturamadıgım senin duyamadıgın çıglıklar.Gülüşün, bakışın,duruşun herşey başka, başka gözlerin görmesini istemedigim gözler, adresleri şaşırtıyor bana çıktıgım adreslerin hepsinde sen çıkıyorsun karşıma.Vakitli vakitsiz ,mutlu mutsuz aglayışlarımda gözyaşlarım seni zikrediyor. Her damlada adın geçiyor.
.........Sen hayatıma girdiginden beri herşey daha bir anlamlı.Güneşin doguşu batışı kuşların cıvıldaması , hiçbirşey tek yönlü degil benim için kim derdiki hergün dogan güneşin birgün farklı olacagını..
........Senin kalbimdeki derebeyliginin hükmü dolaşıyor aklımda , kalbimin atışları dile geliyor, her seferinde seni sevdigimi hatırlatıyor . Sanırım bu kalp attı sürece kalbimin sultanı SEN OLARAK KALACAKSIN SEVGİLİM.....
. .TEK GÜNIŞIGIMA....


...................................(zamanın birinde birine yazılıpta verilemeyen mektuplardan sadece birisi..)

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Uğrunda köle oldugum sevgiliye( mektup) Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Uğrunda köle oldugum sevgiliye( mektup) yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UĞRUNDA KÖLE OLDUGUM SEVGİLİYE( MEKTUP) yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sumru
sumru, @sumru
2.5.2008 20:50:02
Tebrikler... Yazılarınızın devamını bekliyoruz...Yazıpta veremediklerinizi de... :)) Paylaşın ve içiniz rahatlasın bence.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
2.5.2008 20:39:45
Beğeni:
0
Okunma:
838
Yorum:
1
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL