Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Duygu Namlı
Duygu Namlı

Derin Yaralar

Yorum

Derin Yaralar

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

938

Okunma

Derin Yaralar

Derin Yaralar

Hayatına bir adam girer bir gün,hayatını felç eder ve gider.Kıpırdayamazsın,hareketsiz öylece kalırsın bırakıldığın yerde.Kendin için değilse bile evladın için ayakta durman gerektiği gün,en büyük tokatı yapıştırıp suratına alırlar yavrunu elinden. 50 kişiden dayak yemiş gibi acır kemiklerin,organların birbirine girer ve yine kaskatısındır çünkü kıpırdayamazsın. Dizlerini karnına çekip yatarsın ama uyuyamazsın,ağlarsın ama sesini çıkaramazsın. Çünkü derler ki senin hatandı,sen istedin böyle olmasını.Çünkü derler ki ağlamakla korkutma bizi ! Yüreğin mi acıyor demezler,sarılmazlar,sarmazlar yaralarını.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Derin yaralar Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Derin yaralar yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Derin Yaralar yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL