Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
B.Spartaküs
B.Spartaküs

sakın unutma

Yorum

sakın unutma

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

695

Okunma

sakın unutma

Kırmızı gülüşlü çocuk, seni seviyorum..

Ben kral değilim sana yeni dünyalar yaratamam..

Al, senin olsun desen de hiç bir kalbi savaşmadan helal kılmam

Bilirsin benim farklı bir özelliğim yok...bir dağ gibi yüreğimi ortaya koymaktan başka..

O yüreği bir sana bir de ormanların bakire koynuna emanet bıraktım

sakın unutma...






Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sakın unutma Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sakın unutma yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sakın unutma yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Elif Yaşam
Elif Yaşam, @nukleerbasliklikiz
19.11.2013 09:58:16
müthiş bir yazı olmuş..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL