Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Duygu Namlı
Duygu Namlı

Öğretmen Kokan Bahçeler

Yorum

Öğretmen Kokan Bahçeler

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

743

Okunma

Öğretmen Kokan Bahçeler

Öğretmen Kokan Bahçeler

Hatırlıyorum gözümün göz bebeklerine değişini. Öğretmen kokan bahçelerde ki sevişmelerimizi.Seni gördüğümde terleyen avuçlarımı,bize karşı koyduğun içi boş bahaneleri..Bir gün başım öne eğik girdiğim okul kapısından kafamı kaldırışımla başka birinin elini tutuşunu çok iyi hatırlıyorum. O gün kağıtları sevdim. Bir kalem verdin ellerime ellerin yerine ve tek seni çizebildim. Tane tane yazdım dudağının kenarındaki çizgileri. Bir hikaye koydun önüme ve tek kahramanı sen oldun. Arkadaşlar edindim kendime. Senden daha yakın,sana çok uzak.
Öğretmen kokan bahçelerde oynadık seninle. Sen doktor oldun ben hasta ve hep buluştuk kuytu köşelerde. Küçüktü ellerim ama benliğime sığdırdığım koskoca adamdın sen. Boş kağıtlarda devleşen orta sınıf bir sevda büyüttüm kendime. Yazdıklarımı şimşek gibi çaktım gözlerime adam ve kaçamak bakışlara erteledim. Günler geçti,belki aylar,hatta yıllar. Yanıma bir çuval dolusu gelişlerinin umudunu ekledim.

Neden diye sordu adam; neden sevdin beni? Sustu kadın.. Babam,kokardı adam gibi,sen gibi.Git şimdi. Ait olduğun yere git,olmak istediğin tene. Öptü kadın adamı boynundan Elveda dedi. Zaten benim hiç babam olmadı ki.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Öğretmen kokan bahçeler Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Öğretmen kokan bahçeler yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Öğretmen Kokan Bahçeler yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL