Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
figenŞahin
figenŞahin

Ruh giderse...

Yorum

Ruh giderse...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

654

Okunma

Ruh giderse...



Ve ruhum gitti.


Camlari birer birer actim.Temiz havayi bolca icimi dolduruncaya kadar cektim ve bir sure nefesimi tuttum.Nefes alabilmek ne kadar da guzel.Gokyuzunu ,bulutlari,sararmis ve dokulmeye yuz tutmus yapraklari ve tum cevreyi hic olmadigi kadar onemsiyordum.

Kulagima hic calinmayan sesler,gozumun onunde hic gormediklerimi gorur oldum.Hersey ne kadar da guzelmis.

Hafif hafif ruzgar kulakalarima islik calarken bende onun ritminde etrafimda dans etmeye basladim.Sanki ruzgar Farid Farjad’dan melodiler caliyordu kulagima,Hafif huzunlu,duyguluydu belki ama ben sadece melodilerle dans edebiliyordum.Beynimdeki titresim ve dalgalanma kalbimde ki kanin daha fazla pompalanmasini sagliyordu.Ve garip bir sekilde huzurlu ,mutluydum.

Sanki her gecen saat ustumden yukler dahada azaliyordu.birer birer uzaklasiyorlardi bedenimdem .Meger kimlerin dertlerini,kimlerin sikintalarini yuklenmisim ben .Cicek satan Elif’in kizinin okulunu, nisantasinda elleri titrek,saclari aklar dusmus ve yuzu hep gulen selpak satan amcayi,babamin her an durabilme ihtimali olan kalbini,annemin tahlil sonuclarini.

Aldanmayi,aldatilmayi,guvensizligi ,care bulamadigim caresizliklerimi,icime attiklarimi ve surekli mutluymusum gibi davranmayi birakiyorum.


ve ruhum geldiginde ,bu sefer hic ama hic gitmek istemeyeceksin.



Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Ruh giderse... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Ruh giderse... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ruh giderse... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL