Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ES
ESSU ESRA

Karanlık ışığın başlangıcıdır

Yorum

Karanlık ışığın başlangıcıdır

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

689

Okunma

Karanlık ışığın başlangıcıdır

Karanlık ışığın başlangıcıdır

Bütün yaratılmışlar var oluşları öncesinde karanlıkla tanışır. Bu yaşama hazırlık ve başlangıç sürecinde sükunet hakimdir.
Yaşam içinde de karanlıkta kaldığımız zamanlar olur. Bu zamanlarda da korku, panik, agresif davranışlar yerine sakinliğimizi korur, sükunet içinde kalabilirsek ve sabırlı olabilirsek eksikliklerimiz tamamlanır. Bu gelişimimiz için gereklidir. Ancak böyle ışığa daha kolay ulaşabiliriz.
Karalıktan ışığa geldik, karanlıktan ışığa gideceğiz. Karanlık ışığın başlangıcıdır.
Esra Süren
ESSU-Nefes Koçu-Reiki Şifacısı
İşiniz su gibi rast gitsin, yolunuz su gibi aksın, hayatınız su gibi ferah olsun, ışığınız bol olsun

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Karanlık ışığın başlangıcıdır Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Karanlık ışığın başlangıcıdır yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Karanlık ışığın başlangıcıdır yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL