Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Ayrık Otu
Ayrık Otu

şey

Yorum

şey

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

673

Okunma

şey

bir şey olur bazen..
ve her şeye değer..

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Şey Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Şey yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
şey yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
karbon
karbon, @karbon
17.7.2013 13:54:29
vay beeeee,,
Fırat Avcı
Fırat Avcı, @firatavci
17.7.2013 08:53:34
Hep söylerim az ile çok şey anlatan satırları sevdiğimi. Fakat bu yazı daha fazlasıydı sanki. Belki çok yolun başındayız hepimiz. Kalemlerimiz amatörlüğün bile açık tiribününde oturmakta. Ancak yazdıkça ilerlediğimizi ve bazan bazı ışıkları yakabildiğimizi hissettim yazıyı okuyunca. Tebrikle.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL