Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
incitanesi47
incitanesi47

Isimsiz Kalan Çocuklar

Yorum

Isimsiz Kalan Çocuklar

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

835

Okunma

Isimsiz Kalan Çocuklar

Isimsiz Kalan Çocuklar

Soruyorlardı hep bana aşka inanmıyor musun diye. Inanmıyorum demiyorum aşk var. Olmasa şairler olur muydu? Mecnun, Kerem, Ferhat efsaneleri dolanır mıydı? Sadece benim aşk dediğim tabire uymuyor şu anki ilişkilerin çoğu. 2 ay önce sevgilisiyle kızımız olursa adı bu, oğlumuz olursa adı şu olsun diyor. Ayrılıp yeni sevgili bulduklarında başka isimler düşünmeye başlıyorlar. Eğer aşk tabiriniz buysa kusura bakmayın ama çocuğum olduğunda ona koyacak bir isim kalsın istiyorum!

[Sümeyya Ercan]

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Isimsiz kalan çocuklar Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Isimsiz kalan çocuklar yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Isimsiz Kalan Çocuklar yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL