Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
candan emirsoy
candan emirsoy

aldanılışlar

Yorum

aldanılışlar

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

841

Okunma

aldanılışlar

aldanılışlar


ne sevdalar vardı bitmez bu asla dedim
bir sabah uyandım gördüm ki bitmiş,bitirilmiş
vazgeçemem asla senden diyen adamlar vardı
bir akşam gördüm ki bir başkasına tanışalım yazmış
sordum nedir bu yazdıkların,kimlerle dolaşırsın
onlar birer çeşni dedi,hayatımda eğlence
bak yavrum dedi ,hayatta iki türlü kadın vardır
eğlenecek kadınlar,evlenecek kadınlar
evlenecek kadını buldum o evimde oturur
eğlenecek kadınlar da ömrüme ömür katar
gezer dolaşır eğlenirim ,eve varınca da unutur!!!

(artık hiç kimse hiçbir şey de güvende değil...evlilikler kağıt üzerinde,aşklar anlık olmuş,ömürlük değil!!!hakim bile diyor ki;ya böyle kabul edeceksin,ya da boşanacaksın!!!)


candan emirsoy
6.5.2013
pazartesi
11.36
izmir

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Aldanılışlar Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Aldanılışlar yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
aldanılışlar yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL