Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
belmando
belmando

Yeniden sevmeyi dene...

Yorum

Yeniden sevmeyi dene...

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

703

Okunma

Yeniden sevmeyi dene...


Nisan yağmurlarıyla temizledim deli rüzgarlarla savurup yele verdim bütün kötü huylarımı.Anasından daha bir kaç dakika önce doğmuş bir bebek gibi tertemizim şimdi.yokluğunun azaplı günlerinde sensiz bir güne bende yep yeniden doğdum.ardımda bıraktığım son kötü geceme sakladım bütün kötü yanlarımı.inan şimdi eski ben değilim.
Gidişine sebeb olan seni benden buktıran hiç bir halim yok şimdi.Anladımki senin kadar önemi yokmuş seni uzaaklarıma iten nedenlerin.
Sigarama hep kızardın ya hani içmiyorum.isli dumanlarla ne evimizin pencerelerini nede kandi çiğerlerimi kirletiyorrum artık.İçki mi o ne.beni adamlığımdan çıkaran o da yok şimdi
hayatımda senin olmadığın gibi.Vaz geçemediklerimdi bunlar biliyosun.sende öyleydin.Onların zevklerini senin yokluğunun acısına değiştim.iki bir arada olmuyor.yakışmıyor bana.bir yandan zevk bir yandan sensizliğin acısı.Sensizliğin acısını hissettikçe onların zevkinden bişey anlamadım.Onların zevkine daldıkça sensizliğin acısından zevk alamadım.
Ben değiştim inan.artık eğriyi doğruyu seçebiliyorum.Çocuk akıllıda değilim.zalim yüreklide.sensizlik tak etti canımın içine.yokluğun ur misali büyüdü beynimde.hasta gibiyim.ama şuan tertemizim.süt gibiyim.yüreğimde senin ezikliğinden başka bişey yok.İnan sigarayıda içkiyide düşünmüyorum seni düşündüğüm kadar.
Şimdi inancın varmı bana.Değişmişliğime nekadar samimisin.Doğrumudur.KAbullene biliyomusun bu kötü adam değişti.Ben değiştim.İnan buna.
Yüreğine yaban eller değmediyse,İçindeki düşlerinde el adamları gezmediyse,ve bir zamanlar benim doldurduğum yüreğin hala yokluğumda boş sa gel lütfen.Gel ve beni sevmeyi dene.
Önce gelmeyi dene.Bir gelebilirsen yüreğini ikna edip ondan sonrası kolay.ikimizde zorlanmayacağız yeniden sevmeye.
Çünkü yüreğimde kalmana engel olan hiç bir kötü yanımı bırakmadım bende.Gözümdeki yaşlarla temizledim yüreğimi,nisan yağmurlarında yıkanan ağaçlar gibi.
Lütfen gel geri.İnan değişmiş bulacaksın beni.Gel ve beni tekrar sevmeyi dene.
Eğer adam gibi sevemezsem seni çek silahını alnımdan vur beni.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Yeniden sevmeyi dene... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Yeniden sevmeyi dene... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yeniden sevmeyi dene... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ayşem lale
ayşem lale, @aysemlale
25.3.2008 09:31:08
sevgili belmando huy canınaltındaymış,bilmem ama değişirmi bence değişmez neyse genede değişir diyorsanız peki,güzel bir yzıydı tebrikler.
Etkili Yorum
berna35
berna35, @berna35
25.3.2008 09:16:27
:)))))))))))) bahar gelmiş ve bahar temizliği yapılmış gelmez mi yaaaa kıyamaz size mulaka ya sabır amma önce şairim...tebrikler ve saygılar...
Suat Uğur
Suat Uğur, @suatugur
24.3.2008 23:18:14
sevgili kardeşim,
bence sen değişmemişsin, sen aynı sevda adamısın. ancak kötü alışkanlıklarını ardında bırakmışsın. bu yazı bir zamanlar "kötü" olan bir adamın kaleminden çıkamaz.
bence dönerse "hiçbirşey sormadan" kabul etmelisin sevdiğini.

selam ve sevgiler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL