(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
O zaman ben şanslıyım.Ben daha ölmedim :)...Lakin ne dinciyim ne ırkçıyım.Biraz insan olmaya çalıştım,fakat onlardan kaçtım.Ormana sığındım.Sağır ve dilsiz kaldım.Lakin gözümü alamadım,gördüm.Ölmeye çalıştım,ölemedim.
Şimdi daha iyisini yapıyorum.Onların istediği gibi..Tek tek öldürüyorum kafamda doğan en güzel hikayeleri.Yine beceremiyorum hikayelerimde insan yok;çünkü hikayemde bile ben insan öldüremiyorum.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.