Bilmeden yapılan hata yanlışlıktır, bilerek yapılan hata ise ihanettir. b. brecht
Falan Filan
Falan Filan

..........

Yorum

..........

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

719

Okunma

..........

..........

.......

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
.......... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz .......... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
.......... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yürükçü
Yürükçü, @yurukcu
4.4.2013 23:01:54
Eskiden babamın aşırı yaktığı soba yüzünden evimizde bir kadın misafirimiz bayılmıştı.Sürekli annemle sobanın önünü kirletme ve sobayı karıştırıp evi dumana boğma konusunda tartışırdılar.Babam sobaya asla sığmayacak dediğimiz odunları zorla sığdırma konusunda ustaydı.Şimdi evimde soba yok ama Adapazarına gider gitmez ilk işimiz kuzine nin etrafına toplanmak.Közde mısır,kestane ,patatesve maşa üzerinde sucuk süper oluyor.Sobanın eve kattığı sıcaklık ve samimiyet farklı.Annem gibi çok sorun etmediğim için ,pis olduğum için :)) sobanın keyfini çıkaranlardanım.O resimdeki görüntüler benim için hayal değil şükür.Sıcacık bir yazıydı.Bende bir yazımda okumayanları hapse atmalı demiştim.Abartmak güzeldir.Selam ve sevgiler.
Etkili Yorum
poeme_şiir
poeme_şiir, @poeme-siir
4.4.2013 22:17:05
10 puan verdi
Katılıyorum. günümüzün çocukları çok şanssız. Şu yukarıya eklediğiniz resime bakıp bu manzarayı görmeyen . yaşayamayana üzülmemek elde değil. O resimdeki sıcaklığı hangi ufo. hangi kalorifer peteği verebilir ki.

Aile bireylerinden birisinin vefat etmediği sürece. her şey tamamdır bence. Büyüsekte. tüm kardeşler bir araya geldiğimizde ebeveynlerin mutlu bakışlarını yakalıyoruz .Sonrasında başlıyor anıların açılımı. Sizin yukarıda yazdığınız her satıra o kadar aşinayız ki çoğumuz. Bir merdiveni canavara benzetip. sabaha dek yorgan altında korkudan titrediğimi hatırladım bir an:)

Ayrı odalarda. ayrı televizyonda ayrı filmlerde. tepsi içerisinde odalarda yenen sandwiç ziyafetleri. Yerini tutar mı kocaman tencerede pişirilen anne kurufasülyesinin yerini. Yada sabahları soba üzerinde kızartılan güzelim ekmek dilimlerini.


Teknolojinin getirilerinide. götürülerinide oldum olası sevmedim. Çok değil bundan 50 yıl sonra. şu anki hayıflandıklarımızıda arar olacak insanoğlu. Bugünün çocukları şanssız evet. ya bundan sonraki çocukların hali ne olacak ? tartışılır..

Kutlarım kaleminizi. şu resim ve aşağısını süsleyen nostaljik yazınız zevk verdi.Bir o kadarda hüzün. Ne diyelim teknoloji kör olsun iki gözün.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
4.4.2013 14:05:18
Beğeni:
0
Okunma:
719
Yorum:
2
BEĞENENLER
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL