Duyulmasını istediğimiz bir sevgi mesajı iletmek istiyorsak, bunun gönderilmesinden başka çare yoktur. bir lambanın yanmaya devam etmesini istiyorsak, ona sürekli gaz doldurmalıyız. (teresa ana)
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç

CEHALET

Yorum

CEHALET

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

586

Okunma

CEHALET

Cehaletin içinde olan öyle insanlar var ki hepsi bana denk geliyor.Zamanında demek ki bu çocuklara okulda hiç bir şey anlatılmamış.Kendimi kimseden üstün görmüyorum ama ben iyi bir öğrenciydim herkes beni parmakla gösterirdi.Kültürlü insanlardan ders aldım.Bugün bazı arkadaşlar Yakuphan sen çok farklı değişik bir insansın ilk defa senin gibi birini tanıyoruz dediler.Niye dedim.Yav iki metreye yakın boyunda bir kadın geçti herkes dönüp baktı sen kafanı bile çevirmedin sen de bir anormallik var dediler.Ben konuşmaya başladım hepsi mal gibi beni dinlemeye başladı.Yav bana ne arkadaş kadının boyundan posundan Allah Allahhh.Yanımızda bir de kız vardı o’da aynı şeyi söyledi.Söyledikleri laf lar hepsinin ağzında kaldı.Benim konuşma tarzım değişik.Ben konuşmaya başladım kız aramızdan kalktı gitti.Yani sorun anormallik kimdeymiş kızın yanımızdan ayrılmasıyla anlaşıldı.Anormallik arkadaşlardaymış.Daha hepsinin benden öğreneceği çok şey var.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Cehalet Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Cehalet yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CEHALET yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL