Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
mavirenkte
mavirenkte

MUCİZE BEKLEMEYİN !!!

Yorum

MUCİZE BEKLEMEYİN !!!

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

816

Okunma

MUCİZE BEKLEMEYİN !!!

MUCİZE BEKLEMEYİN !!!


Mucizeyi beklerken; hayatın içinde yanımızdan gelip geçenleri görmeyiz bile... Oysa onlar yarın belki hiç olmayacaklar... Onun için AN’I KAÇIRMAYIN.

Yaşamın tadına varın ki; hayallerinize ulaşın.. Eğer tadına bakmadan geçip gitmesine izin verirseniz, gelecekte elinizde sadece keşkelerimiz olur..

Yaşamın tadına bakarken yolcu olmalı ve dümen bizim elimizde olmalı... göreceksiniz daha eğlenceli olacak..

MUCİZE BEKLEMEMELİ!!! Oturduğumuz yerde hiç birşey ayağımıza gelmez...
Uçsuz bucaksızdır hayal dünyamız...Sınırlar koymak yerine kırın zincirleri ve o zaman kendimize yepyeni bir dünya hediye ederiz..MUCİZELER MİNİCİK SUPRİZLERLE YANIMIZA GELİR VE KUŞ GİBİ ÖZGÜR HİSSEDERİZ..!

Yaşamın tadı tuzudur tüm yaşanılanlar... lezzetli bir yemek gibidir... acısı içinde.. belki biraz da ekşi... tatlandırmak bizim elimizde olduktan sonra..!

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Mucize beklemeyin !!! Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Mucize beklemeyin !!! yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MUCİZE BEKLEMEYİN !!! yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
glenay
glenay, @glenay
16.3.2013 15:43:36
9 puan verdi
Anlamlıydı yazı. Mucize ayağımıza elmez. Mucize bizim yaptığımız işler, davranışların bize verdikleridir. Gücümüzü ne kadar kullanıyorsak, o kadarız.

Tebrikler canım,

sevgimle..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL