Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ahmet Ayaz
Ahmet Ayaz

TEŞEKKÜR

Yorum

TEŞEKKÜR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

714

Okunma

TEŞEKKÜR

TEŞEKKÜR
MERKEZİ ALMANYADA BULUNAN KAPADOKYA KÜLTÜR SANAT DERNEĞİNİN DEĞERLİ BAŞKANI MÜMİN ULUC BEY BENİ SÖZ VERDİĞİ GÜN VE SAATTE ARADI, CANLI YAYINDA ŞİİR OKUTTU, ŞİİRLERİMDEN İKİ TANESİNİ KANAL AVRUYA TV DE KENDİSİ GÜZEL SESİ İLE OKUMA ZAHMETİNDE BULUNDU. BEN GAZİANTEPTEN MÜMİN ULUC BEYE TEŞEKKÜR EDİYOR KUCAK DOLUSU SELAMLAR YOLLUYORUM.
AHMET AYAZ

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Teşekkür Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Teşekkür yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TEŞEKKÜR yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL