Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
kafiye34
kafiye34

Aşkın En Güzel Harfine Yamalamıştın Bir Kere

Yorum

Aşkın En Güzel Harfine Yamalamıştın Bir Kere

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

830

Okunma

Aşkın  En Güzel Harfine Yamalamıştın Bir Kere

Aşkın En Güzel Harfine Yamalamıştın Bir Kere

hayrettin taylan




Aşkın en güzel yanına yamalanmıştık. Yaralanışımızın
hükümsüz sanığıyım. Kendimi vurdum son bakışınla.

-Müebbedin esrik düşlerimde. Düşlerimde başlar sarhoşluğum.
Bu özlemin uyanış kıyısında denizleri ağlatan ünlemli damlaların var.
Yeniden bir bütün olmanın kumaşında içsel mevzilerimdeki gerçekliğe sarıldın. İçimdeki çocuğun ağlamasını duydun.
*Sözlerinin kelepçesi açtı içten bağlanışım.


Altüst edilmiş iyice karışmış, ayran olmaya yakın hayranlığım. Yüreğimin üstünde de aşk yağım olacak. Biraz severek , bandır beni tutku ekmeğine.

-Delik deşik bir halin içi senle dolu fişeği gibiyim.Nişan almışım nişaneliğine. Görülmemiş görmelerim var.Bir daha görmelisin.
Bir daha vurmalıyım dünyanın en güzel yüreğini sevgilerimle, ilgilerimle, romantik tavırlarımla,sosyal algılarımla.Bir kadını uçuran özel ve farklı romantik eylemlerimle seni yeniden vurmalıyım can evinden.
Üç nokta üç ömür üç vakte dek yaşayacaklarımızın içindi.
Virgül boyun bükülmüşlüğü, soru işareti sorgusuz ,sessiz, bensiz, cevapsızlığın bastonu, iki nokta, asıl bizi anlatıyor.
İki nokta üst üste gibi bir aşkın ateşindeyim. Açıklamaya gerek yok, yaşamak varken.

-Parantez içine aldım içimi. İçimle dışım bir oldu, bütün hayaller bir sen etmedi.Yaşamadıklarımız para etmiyor.İstediğin kadar hayal et sensiz beş kuruş etmiyor Bennara.

Tutkumun nutkusun.Nutkumun nutuğusun.Nutuğumun sevi özetisin.Hitaplarım sana.

-Soramadığım sorular var cümle yüreğimde.İşaretsiz, sensiz , karaladığım ifadeler var. Sen bu aşka m’anasın. Anlaşılması yüzyılları alacak algılar çiftçisiyim.


Cevap alamadığım hislerin var.Gideli içimdeki sislere dönüştü.Oysa sen dünümdüm, aşk yönümdün sevi önümdün, aşıklık ün’ümdün.

Şimdi görünmeze görücü usulü olup varılmaza vadi, alışılmaza arkaik düşler, imkansızlığa sıza, sözsüz romanına delirmiş baş kahraman olup terapik pilav yiyorum.
-Bir benlik kazası var.Bir senlik hafızasının kaybı var.Bir kaybın ayıbını taşıyor veballerim.

Vicdanımın terazisindesin.Her an tartılıyorsun,önceleri unutmakta zorlandığımda çok ağırdın.Bütün dünya sendin.Şimdi ay yüzün kadar,geceleri ay kadar, gündüzleri kara bağrımın toprağı kadar,cümlede yüklem kadar,kaderden bir an kadar kaldın.


Bir film gibi ama ben hep başa dönüp baş başalarımızı izliyorum galiba. İlk bakışınla son bakışın arasında kalmışım.Oracıktayım.
-Kendimle tanışalı hep büyüdüm. Meğer sen varken küçük Emrah gibiymişim. Yürek aşkım, sevi anam gibi yanında güzellikleri yaşamışım.
-Şimdi yalnızlığın türkülerindeyim.. Sensizliğe alışmışlık alıştırması yapan bileşkeciyim. Kimyasal deneylerim var seven yüreklerin simyasını tümleyen.Sen hep elementin , elemlerinin sembollerini bilirim.

Saf ve homojen halini yaşadım.
En küçük yapı taşları atom gibi içimde üç halini yaşadım.
Kimyasal ve fiziksel etkenler bu sevdayı ayrıştıramazdı.
Belirli erime ve kaynama noktaların vardı.Bir element gibiydin.Elemlerinde eridim durdum Bennara.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Aşkın en güzel harfine yamalamıştın bir kere Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkın en güzel harfine yamalamıştın bir kere yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşkın En Güzel Harfine Yamalamıştın Bir Kere yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ALPEREN OZAN
ALPEREN OZAN, @alperenozan
16.2.2013 20:40:59
Vicdanımın terazisindesin.Her an tartılıyorsun,önceleri unutmakta zorlandığımda çok ağırdın.Bütün dünya sendin.Şimdi ay yüzün kadar,geceleri ay kadar, gündüzleri kara bağrımın toprağı kadar,cümlede yüklem kadar,kaderden bir an kadar kaldın.

..
çok güzel...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL