Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
recephakan
recephakan

Gerçek Sevgi

Yorum

Gerçek Sevgi

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1306

Okunma

Gerçek Sevgi

Gerçek Sevgi

Artık parasız hiçbir şey olmaz olmuş şu üç günlük dünyada . Anlamsız, sevgi bile parayla elde ediliyor . Günümüz de 14 şubat diye bir gün çıkmış , O günde kadını istediği tek taş yüzük .
Erkek düşünceli acaba o kadar parayı nereden bulacam . Sorsak sevgiyi paha bişebilir misiniz ? Tabi hayır diyecek . Biçmişsin işte tek taşa . . Ve tek taş reklamlarında ’Sevginizi Kanıtlayın’ yazıyor . Sevgi kanıtlanacak bir şey olsaydı zaten ben gidip pahalı şeylerle kanıtlamazdım . . O kadar seviyorsa zaten kadın o yüzüğü durumu olmayan sevgilisinden istemez . Ki ben öyle düşünüyorum . .
Sevgili, eskiden olsaydı , tek taş yerine ne alırdı acaba . . .
Hatta bazı bayanlar kolunda altın olmadan gezmezler , o altınlar orda durdukça günlerde havam olsun , kocam beni böyle seviyor ki bu altınları aldı . . Altın yatırım için iyi olabilir , fakat o altınlar kolunda durdukça eskiyor ve değeri düşüyor . Fakat bunu anlatan erkek ben tanımıyorum . . .
Halbuki sevgisiz paranın ne değeri kalır ki , Trilyonların olsa ve seni seven paranı sevse . . İkiyüzlü insanlar etrafında pervane olsa , Ve sen onları can dostun , sevgilin , akraban vb. zannetsen . . Düşünmesi bile kötü :(
Belki bu yorumumu bayan arkadaşlar beğenmeyebilir , Bu benim yorumum . . . Ve ayrıca sevginize paha biçmeyin . Okuyan herkese teşekkür ederim . . .

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Gerçek sevgi Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Gerçek sevgi yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gerçek Sevgi yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yürükçü
Yürükçü, @yurukcu
15.2.2013 11:30:57
HERKES BÖYLE DÜŞÜNÜYOR PEKİ BU ÇİÇEKLERİ KİM ALDI BU KADAR ,BENDE BUNU MERAK EDİYORUM.YİNE ÇOK ÇİÇEK SATILMIŞ:))SELAMLAR
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL